Τροχοί & TIR

Σεμινάριο εμπορευματικής μεταφοράς και Logistics στη Θεσσαλονίκη

Το Supply Chain Institute διοργανώνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη δύο από τα πιο πετυχημένα σεμινάρια στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι η μ
Πέμπτη 15/11/2018 - 11:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Supply Chain Institute διοργανώνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη δύο από τα πιο πετυχημένα σεμινάρια στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι η μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας Logistics και η ανάδειξη επαγγελματιών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Έως σήμερα, το Ινστιτούτο έχει πραγματοποιήσει πάνω από 80 διεπιχειρησιακά σεμινάρια και 50 προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης.

Ασφαλής Οδική Εμπορευματική Μεταφορά, Μεθοδευμένη Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Κινδύνων της Μεταφοράς – Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Οι πιέσεις για μείωση του κόστους μεταφοράς και διανομής οδηγούν συχνά τα εμπλεκόμενα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας σε επιλογές που πιθανά να θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα και την ασφάλεια του μεταφορικού έργου. Ωστόσο, το κόστος της μη-ασφάλειας είναι υψηλό και η επικινδυνότητα μεγάλη… Ένα επίκαιρο σεμινάριο για τα διευθυντικά στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας / Logistics, τους Υπεύθυνους Μεταφορών και Διανομών Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων, τις εταιρείες 3rd Party Logistics και τις μεταφορικές εταιρείες.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και δείτε περισσότερες πληροφορίες

Εκπαιδευτής: Γιώργος Καραγιαννίδης

Ο κ. Γιώργος Καραγιαννίδης είναι πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Έχει φοιτήσει σε σχολή Προγραμματιστών Η/Υ και έχει εκπαιδευτεί, μεταξύ άλλων, σε συστήματα μέτρησης εργασίας (μέθοδος REFA).

 

Σύγχρονα Εργαλεία για τη Διοίκηση της Ομάδας στα Logistics (Υπεύθυνοι Βάρδιας, Εργοδηγοί και Ομαδάρχες Παραγωγής, Αποθήκης και Διανομής )  - Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

Ένα βιωματικό εργαστήριο με σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων των Υπεύθυνων Βάρδιας και των Εργοδηγών Αποθηκών και Εργοστασίων για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση έργου, καθοδήγηση ομάδας και επίτευξη μεγαλύτερης παραγωγικότητας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και δείτε περισσότερες πληροφορίες

Εκπαιδευτής: Ιωσήφ Μπούρλας

Ο κ. Ιωσήφ Μπούρλας είναι Οικονομολόγος (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και κατέχει μεταπτυχιακό σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στην Αγγλία από το Πανεπιστήμιο Aston στο Birmingham.

PreviousNext