Τροχοί & TIR

Νέες γραμμές για Μπρίντεζι και Βενετία από Grimaldi

Ανακοινώθηκε από τον όμιλο Grimaldi η λειτουργία νέας γραμμής Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Μπρίντεζι και αντίστροφα, από το πλοίο Ro-Pax Europa Palace όπου μαζί με το Ro-Pax Ηγουμενίτσα, θα αυξήσουν περαιτέρω
Παρασκευή 16/12/2022 - 12:42
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Grimaldi Lines
Φωτό: Grimaldi Lines

Ανακοινώθηκε από τον όμιλο Grimaldi η λειτουργία νέας γραμμής Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Μπρίντεζι και αντίστροφα, από το πλοίο Ro-Pax Europa Palace όπου μαζί με το Ro-Pax Ηγουμενίτσα, θα αυξήσουν περαιτέρω τις καθημερινές αναχωρήσεις στη γραμμή του Μπρίντεζι, από 14 σε 22 εβδομαδιαίως.

Σχεδόν ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και η εισαγωγή ενός τέταρτου πλοίου Ro-Ro, από τον ερχόμενο Ιανουάριο, στη γραμμή Πάτρα-Μπάρι-Βενετία και αντίστροφα, το οποίο θα συμβάλει στην καθημερινή εξυπηρέτηση της εν λόγω γραμμής.

Οι παραπάνω ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ομίλου Grimaldi, με οικοδεσπότη τον κ. Guido Grimaldi, Corporate Short Sea Shipping Commercial Director Grimaldi Group & President of ALIS, η οποία έλαβε χώρα στο πλοίο Cruise Bonaria που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μπρίντεζι, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, με θέμα “Η Απουλία πρωταγωνίστρια των θαλάσσιων αυτοκινητοδρόμων στην Ιταλία και την Ευρώπη”.

Προσκεκλημένοι ήταν, εκ μέρους της Ιταλικής Κυβέρνησης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Edoardo Rixi, εξειδικευμένοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί του κλάδου των Logistics, τοπικοί φορείς και αρχές, μεταξύ των οποίων και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των Οργανισμών Λιμένων Ηγουμενίτσας, κ. Αθανάσιος Πορφύρης και Πάτρας, κ. Παναγιώτης Τσώνης καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Λουκάς Σιγάλας, στελέχη, συνεργάτες και πελάτες του Ομίλου.

PreviousNext