Τροχοί & TIR

Νέες λωρίδες διοδίων για το Τελωνείο Κήπων

Εργασίες αναβάθμισης και για το τελωνείο στις Καστανιές.
Παρασκευή 19/07/2024 - 11:44
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Νέες λωρίδες διοδίων έχουν προγραμματιστεί για το τελωνείο των Κήπων στον Έβρο όπου καθημερινά παρατηρούνται καθυστερήσεις στις διελεύσεις των φορτηγών που προέρχονται από την Τουρκία και σχηματίζουν ουρές μέχρι να φτάσουν στα σημεία ελέγχου.

Το τελωνείο επισκέφθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη και τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Ιωάννη Σάββα, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που ξεκινούν σύντομα και περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών με την προσθήκη λωρίδων διέλευσης, τη λειτουργική αναβάθμιση των συστημάτων ελέγχου των διερχόμενων οχημάτων και τη βελτίωση των συνθηκών αναμονής για χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες.

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του troxoikaitir.gr το πρόβλημα των καθυστερήσεων οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη προσωπικού και των χρονικών κενών που δημιουργούνται κατά την αλλαγή της βάρδιας των τελωνειακών υπαλλήλων, καθώς ένα όχημα θα πρέπει να κάνει τη μεταφορά τους προς και από την Αλεξανδρούπολη.

Να προσθέσουμε ότι ανάλογες εργασίες αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών έχουν προγραμματιστεί και για το τελωνείο στις Καστανιές.

PreviousNext