Τροχοί & TIR

Νέες μετατροπές του Ducato

«Ready For Professionals» λέγεται το νέο πρόγραμμα που δημιούργησε η Fiat Professional, προκειμένου να ικανοποιήσει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για ειδικές διαμορφώσεις πάνω στο Fiat Ducato και με
Σάββατο 05/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«Ready For Professionals» λέγεται το νέο πρόγραμμα που δημιούργησε η Fiat Professional, προκειμένου να ικανοποιήσει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για ειδικές διαμορφώσεις πάνω στο Fiat Ducato και με την έγκριση του κατασκευαστή.

Προσφέρεται μεγάλη γκάμα μετατροπών σε τρία μήκη μεταξονίου (3.450, 3.800 και 4.035 χλστ.) και σε εκδόσεις chassis cab ή double cab. Ανάμεσα στις εκατοντάδες δυνατές μετατροπές του Fiat Ducato, υπάρχει και η έκδοσή του που η καρότσα του ανατρέπεται στο πλάι (Dropside Truck). Αυτή διαθέτει αλουμινένια ή ατσάλινα πλευρικά πάνελ και προσφέρει ωφέλιμο φορτίο μέχρι και 2.075 κιλών και χώρο φόρτωσης 8,5 m2. Το ανατρεπόμενο Ducato (Tipper) διαθέτει ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό μονής ή τριπλής κατεύθυνσης, επιφάνεια φόρτωσης 6,8 m2 και ωφέλιμο φορτίο έως 1.632 κιλών. Στις επιλογές περιλαμβάνονται και οι εκδόσεις Luton & Low Floor Luton, με την καρότσα όγκου 21,5 m3 που μεταφέρει φορτίο 1.200 κιλών. Η έκδοση Utility Cab, τέλος, είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Double Cab Dropside / Tipper και προσφέρει εμβαδόν φόρτωσης 5,9 m2.

Ο diesel κινητήρας MultiJet II των 2,3 λίτρων, παράγει ισχύ 130, 150 ή 180 ίππων και συνεργάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το αυτοματοποιημένο Comfort-Matic, που διαθέτει έξι σχέσεις μετάδοσης και σειριακή ή αυτόματη λειτουργία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διαμορφώνεται ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, με τον τελευταίο να περιλαμβάνει στοιχεία όπως τα Traction+, Hill Descent Control, Lane Departure Warning, Rain & Dusk Sensor, Tyre Pressure Monitoring, Electronic Stability Control, Hill Holder και Roll Over Mitigation.

PreviousNext