Τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας) επισκέφθηκε η Διοίκηση της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (γνωστή ως Υπερταμείο), κατά τη διάρκεια της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Απόστολος Αποστολάκος, παρουσίασε στη Διοίκηση της ΕΕΣΥΠ (Γρηγόρη Δημητριάδη-Διευθύνοντα Σύμβουλο και Στέφανο Γιουρέλη-Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο) το νέο πενταετές πλάνο ανάπτυξης του ΟΚΑΑ.

Το κλιμάκιο της ΕΕΣΥΠ ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΚΑΑ για τη συμβολή του Οργανισμού στον ανεφοδιασμό των ανά την επικράτεια αγορών με φρέσκα λαχανικά, φρούτα, κρέας και αλιεύματα, ενώ είχαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΑ, κ. Χρήστο Κρομμύδα, τον πρόεδρο του ΣΕΚΛΑ, κ. Νίκο Καββαδία, εμπόρους χονδρικής και εμπόρους της Αγοράς του Καταναλωτή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η Διοίκηση της ΕΕΣΥΠ για το πρόγραμμα ανέγερσης των νέων σύγχρονων ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων, που έχουν ενταχθεί στο πενταετές αναπτυξιακό σχέδιο του ΟΚΑΑ, καθώς και για τις προωθούμενες επενδύσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης και τις νέες ψηφιακές υποδομές  που αναλυτικά παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, κ. Απόστολος Αποστολάκος.