Τροχοί & TIR

Νεκρός στην καμπίνα του Ουκρανός οδηγός στη Θεσσαλονίκη

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του Ουκρανός οδηγός νταλίκας με ουκρανικές πινακίδες κοντά στην Πύλη 16 του λιμένα Θεσσαλονίκης. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι η αποκάλυψη έγινε ότ
Τετάρτη 27/09/2023 - 14:32
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΛΘ ΑΕ
φωτό: ΟΛΘ ΑΕ

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του Ουκρανός οδηγός νταλίκας με ουκρανικές πινακίδες κοντά στην Πύλη 16 του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι η αποκάλυψη έγινε όταν άλλος οδηγός νταλίκας που είχε παρκάρει κοντά, αντελήφθη τη δυσάρεστη οσμή. Χτύπησε την πόρτα, δεν πήρε απάντηση και αποφάσισε να ειδοποιήσει τις λιμενικές αρχές.

Όταν ανοίχτηκε η πόρτα της καμπίνας η οσμή ήταν στα όρια της λιποθυμίας. Ο οδηγός ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και το σώμα του ήταν σε προχωρημένη σήψη. Η πρώτη ανεπίσημη εκτίμηση αναφέρει ότι ο οδηγός ήταν νεκρός για τουλάχιστον 6 ημέρες.

Ομοίως, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι παραβίασης της πόρτας της καμπίνας, ούτε στη σορό του οδηγού υπήρχαν κακώσεις ή εκδορές. Τα αίτια του θανάτου του Ουκρανού οδηγού αναμένεται να προσδιορίσει η ιατροδικαστική εξέταση.

PreviousNext