Τροχοί & TIR

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού διαμορφώθηκε ως ακολούθω
Τετάρτη 17/02/2021 - 16:43
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γρηγορόπουλος Διονύσης, (LOGISTICS WAY)

Αντιπρόεδρος: Βέκιος Χρήστος, ( ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΑΕΒΕ)

Γενικός Γραμματέας: Κατσούλης Γεώργιος, ( Π. ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε)

Ταμίας: Λαμπρούλης Κωνσταντίνος, (ΑΛΠΕΙΣ- ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε)

Μέλη: Γρηγοριάδης Παύλος, (ΚΛΕΑΝΘΙΔΗ Α.Ε), Λέκκας Αντώνιος, (ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΑΒΕΕΨ) και Μπρακατσέλος Σωτήριος, (MEDFRIGO A.E)

Σε δηλώσεις του ο κ. Γρηγορόπουλος αναφέρθηκε στις μέχρι σήμερα επιτυχίες της Ένωσης και στους επόμενους στόχους λέγοντας: «Έχουμε ήδη πετύχει τους στόχους μας, αυτού του  συμβούλου του κράτους με την συμμετοχή σε ενέργειες του Υπουργείου Βιομηχανίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , την ένταξη του φορέα στο Συμβούλιο εφοδιαστικής, τη συσπείρωση του κλάδου μας με την αύξηση των μελών από όλη την Ελλάδα κατά 20% και την υλοποίηση του 40% του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος στην Εφοδιαστή Αλυσίδα στην Ελλάδα την τελευταία 10ετια με 1200 εκπαιδευόμενους.

Οι στόχοι μας για την επόμενη διετία, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε και με την επανέναρξη της οικονομίας από το 2022 και μετά σύμφωνα με τις προβλέψεις, μας προσανατολίζει σε τρεις άξονες: 1. Στην οικονομική ενίσχυση των μελών μας με την συμμετοχή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα, κυρίως σε ερευνητικό επίπεδο για την ψηφιοποίηση του κλάδου μας, μέσω της  Κυκλικής Οικονομίας και την υλοποίηση του πρώτου Cluster για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, 2. Στη δικτύωση των μελών μας με την Ευρώπη υλοποιώντας το πρώτο διεθνές συνέδριο Εφοδιαστικής, 3. Τη θέσπιση επιβράβευσης της Αριστείας – Καινοτομίας με το ετήσιο Βραβείο ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ.

Θα συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη δικτύωσή μας με τους επίσημους φορείς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε όλο το φάσμα της Βιομηχανίας, των υπηρεσιών και της Εφοδιαστικής. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί των Εθνικών δράσεων και του σχεδιασμό νέων νομοθετικών ρυθμίσεων».

PreviousNext