Τροχοί & TIR

Νέο FUSO με κυψέλες καυσίμων

«Vision F-CELL» ονομάζεται το πρωτότυπο ελαφρύ φορτηγό κυψελών καυσίμων, που θα παρουσιάσει η Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation (MFTBC), στην 46η έκθεση του Τόκιο. Για το υδρογονοκίνητο φο
Πέμπτη 10/10/2019 - 14:33
Κοινοποίηση στα Social Media

«Vision F-CELL» ονομάζεται το πρωτότυπο ελαφρύ φορτηγό κυψελών καυσίμων, που θα παρουσιάσει η Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation (MFTBC), στην 46η έκθεση του Τόκιο. Για το υδρογονοκίνητο φορτηγό της, η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Daimler Trucks Asia (DTA), μας δίνει σήμερα μια πρώτη γεύση.

Σημειώνεται πως η MFTBC θα παρουσιάσει συνολικά πέντε νέα οχήματα στο Tokyo Motor Show 2019. Εκτός από το Vision F-CELL, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το «Aero Queen», ένα μεγάλο τουριστικό λεωφορείο που εξοπλίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας «BusConnect». Το «παρών» θα δώσει το νέο φορτηγό «Super Great» με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Level 2, όπως και η «Rosa», ένα μικρό πούλμαν με πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, τέλος, θα βρίσκεται η Αθηνά (ATHENA), ένα πρωτότυπο ελαφρύ φορτηγό με σύστημα 4κίνησης, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Kokushikan.

PreviousNext