Τροχοί & TIR

Νέο Mitsubishi L200: ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (5 - 17 Μαρτίου), θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό κοινό η νέα γενιά του Mitsubishi L200, η οποία αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτ
Πέμπτη 28/02/2019 - 11:39
Κοινοποίηση στα Social Media
Η έκτη γενιά του Mitsubishi L200 θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (5 - 17 Μαρτίου).
Η έκτη γενιά του Mitsubishi L200 θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (5 - 17 Μαρτίου).

Στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (5 - 17 Μαρτίου), θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό κοινό η νέα γενιά του Mitsubishi L200, η οποία αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις των επισκεπτών του εκθεσιακού περιπτέρου της Mitsubishi Motors Corporation (MMC), το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρείας «Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου» (Drive your Ambition).

Υπενθυμίζεται πως η έκτη γενιά του Mitsubishi L200 ενσαρκώνει τη φιλοσοφία «Engineered Beyond Tough» και πως -σύμφωνα με την εταιρεία- έχει εξελιχθεί ως το ιδανικό Sport Utility Truck. Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα βελτιωμένο σύστημα 4WD για αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και εξοπλισμό εμπλουτισμένο με τα τελευταία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

Άγνωστες παραμένουν, προς το παρόν, οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου κινητήρα πετρελαίου της ευρωπαϊκής έκδοσης του νέου Mitsubishi L200. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι πως θα συνεργάζεται με ένα νέο 6άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά κατά την παρουσίαση του οχήματος στη Γενεύη.

Σημειώνεται πως το νέο L200 θα πωλείται σε 150 χώρες παγκοσμίως, με το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά να αργεί ακόμα, καθώς προβλέπεται να πραγματοποιηθεί προς τα μέσα του προσεχούς φθινοπώρου.

PreviousNext