Τροχοί & TIR

To Nissan Navara αναβαθμίζεται

Από την 1η Ιουλίου 2019, θα ξεκινήσει σταδιακά το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Navara στις αγορές της Ευρώπης, με το ιαπωνικό pick-up να δέχεται μια σειρά από σημαντικές τεχνικές τροπο
Παρασκευή 07/06/2019 - 15:38
Κοινοποίηση στα Social Media
Το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Navara στις αγορές της Ευρώπης, θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Ιουλίου 2019.
Το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Navara στις αγορές της Ευρώπης, θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Ιουλίου 2019.

Από την 1η Ιουλίου 2019, θα ξεκινήσει σταδιακά το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Navara στις αγορές της Ευρώπης, με το ιαπωνικό pick-up να δέχεται μια σειρά από σημαντικές τεχνικές τροποποιήσεις και ορισμένες ήπιες αισθητικές επεμβάσεις, την ίδια στιγμή που εμπλουτίζει τον προσφερόμενο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά στο τεχνικό κομμάτι, η γκάμα κινητήρων του νέου Navara συμμορφώνεται (υποχρεωτικά) με τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6D Temp. Παράλληλα, αυξάνεται η ισχύς του βασικού κινητήρα των 160 ίππων, χάρη στην υιοθέτηση της Twin Turbo διάταξης. Επιπλέον, τοποθετούνται δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και αυξάνεται η διαδρομή της πίσω ανάρτησης, ενώ η έκδοση King Cab αποκτά πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων.

Από την άλλη, ηπιότερες είναι οι αισθητικές επεμβάσεις των ειδικών της Nissan στο αμάξωμα του νέου Navara, οι οποίες συνοψίζονται στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων και των ζαντών. Στο εσωτερικό, πάλι, έχει τοποθετηθεί το σύστημα infotainment NissanConnect, το οποίο συνδυάζεται με μια βελτιωμένη οθόνη αφής 8 ιντσών και προσφέρει υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, χάρη στις οποίες ορισμένες λειτουργίες του οχήματος μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως.

Τα παραπάνω προστίθενται στη δέσμη τεχνολογιών που η μάρκα ονομάζει NIM (Nissan Intelligent Mobilities). Αυτή περιλαμβάνει συστήματα όπως: Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor. Σημειώνεται, πως τα πιο πάνω συστήματα ενεργητικής ασφάλειας ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό της δημοφιλούς έκδοσης Tekna.

PreviousNext