Τροχοί & TIR

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo: Εκθεσιακό Συνέδριο για τα ηλεκτρικά λεωφορεία

Την Πέμπτη και Παρασκευή 14-15 Νοεμβρίου 2019 (10:30 π.μ. - 5 μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εκθεσιακό Συνέδριο για τα ηλεκτρικά οχήματα, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi στη Λ. Κηφισίας. Θ
Παρασκευή 07/06/2019 - 15:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Πέμπτη και Παρασκευή 14-15 Νοεμβρίου 2019 (10:30 π.μ. - 5 μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εκθεσιακό Συνέδριο για τα ηλεκτρικά οχήματα, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi στη Λ. Κηφισίας. Θα ακολουθήσει τεχνικό σεμινάριο, αποκλειστικά για επισκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα.

Η εξαγγελία της κυβέρνησης για την προμήθεια 750 συνολικά καινούργιων αστικών λεωφορείων επιβεβαιώνει την πλήρη εναρμόνιση της χώρας μας με τις οδηγίες της Ε.Ε. για τη σταδιακή, αλλά δραστική μείωση των ρύπων. Στην κορυφή των επιλογών, τοποθετείται η προμήθεια των 320 ηλεκτρικών αστικών λεωφορείων που θέλει τη χώρα μας να ακολουθεί το παράδειγμα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων οι οποίες προκρίνουν την ηλεκτροκίνηση στις αστικές τους συγκοινωνίες, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την πλήρη ωρίμανση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, χάρη στην παράλληλη βελτίωση των μπαταριών και των συστημάτων φόρτισης.

Την ίδια στιγμή, συντελείται και μια, πρωτόγνωρη θα λέγαμε, αφύπνιση του ιδιωτικού τομέα με δεκάδες σοβαρές επιχειρήσεις τουριστικές, ξενοδοχειακές, αστικών ΚΤΕΛ κ.α. να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτροκίνηση, αναζητώντας εκεί τις κατάλληλες λύσεις για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών τους, προάγοντας ταυτόχρονα την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη. Ακριβώς εδώ αναδεικνύεται η τεράστια σημασία και η συμβολή του Εκθεσιακού Συνεδρίου «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo 2019», σκοπός του οποίου είναι: Η πλήρης, έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση άμεσα ενδιαφερομένων στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και εκπροσώπων Δήμων και Περιφερειών αρμόδιων για τις αστικές και δημοτικές συγκοινωνίες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Συγκεκριμένα, το εκθεσιακό συνέδριο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 2019», απευθύνεται προς τους αρμόδιους εκπροσώπους των Δήμων και Περιφερειών, των Οργανισμών ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ, των αστικών ΚΤΕΛ, καθώς και στα στελέχη των τουριστικών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των εταιρειών εκμετάλλευσης ΕΔΧ (ταξί)

Ενημέρωση και επιτόπια πρακτική επεξήγηση

Στη διάρκεια του εκθεσιακού συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πλέον αντιπροσωπευτικά προϊόντα ηλεκτροκίνησης, όπως: Λεωφορεία, minibus, shuttle bus, ηλεκτροκινητήρες, ηλεκτρικοί άξονες και συστήματα μετάδοσης, μπαταρίες διαφορετικών τύπων, φορτιστές και ολοκληρωμένα συστήματα φόρτισης.

Αυτή η ζωντανή παρουσία πολλών και διαφορετικών ηλεκτρικών οχημάτων και συστημάτων ηλεκτροκίνησης, ακριβώς στον ίδιο φιλικά διαμορφωμένο χώρο, επιτρέπει τη βέλτιστη δυνατή πρακτική ενημέρωση των συμμετεχόντων και την πλήρη κατανόηση των θεωρητικών αντικειμένων.

Η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, την ευθύνη της οποίας έχει η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ με εμπειρία τριάντα και πλέον χρόνων στις εκδόσεις (περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR), στη διοργάνωση εκθέσεων, όπως η TRANSPORT SHOW, στη διοργάνωση Road Show, σεμιναρίων και εταιρικών εκδηλώσεων.

Τεχνικό Σεμινάριο για επισκευαστές

Εξαιρετικής σημασίας κρίνεται το τεχνικό σεμινάριο για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, το οποίο θα διεξαχθεί στον ίδιο εκθεσιακό χώρο του HELEXPO Maroussi, όπου και τα εκθέματα. Το σεμινάριο απευθύνεται στους επισκευαστές οχημάτων και μηχανικούς συνεργείων που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σε θέματα επισκευής και συντήρησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων Το διήμερο τεχνικό σεμινάριο θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ), το οποίο εκδίδει την εφημερίδα «το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ του Αυτοκινήτου», συνεργάζεται με εξαίρετους επιστήμονες και έχει μακρά εμπειρία στην επιμόρφωση στελεχών μέσω ημερίδων και σεμιναρίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διοργανώτρια εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ. Τηλ.: 210 3602326 & 210 3620841, e-mail info@troxoikaitir.gr, www.electrokinisiexpo.gr

PreviousNext