Τροχοί & TIR

Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει την παράκαμψη Αμφιλοχίας

Στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επισκέπτεται περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας. Ο Πρωθυπουργός μιλάει αυτή την ώρα σε ε
Παρασκευή 22/07/2022 - 12:29
Κοινοποίηση στα Social Media

Στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επισκέπτεται περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας.

Ο Πρωθυπουργός μιλάει αυτή την ώρα σε εκδήλωση για την παράδοση στην κυκλοφορία της παράκαμψης της Αμφιλοχίας και στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το έργο.

Υπενθυμίζεται ότι η παράκαμψη Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιου – Αμβρακίας έχει συνολικό μήκος 32 χλμ. και περιλαμβάνει τη σύνδεση με την Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Ριβίου. Το κομμάτι της παράκαμψης της Αμφιλοχίας μήκους 17 χλμ. αναμένεται να ανακουφίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη της Αμφιλοχίας.

Μετά τα εγκαίνια, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τις πόλεις της Βόνιτσας, της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.

PreviousNext