Τροχοί & TIR

Οδηγοί Φ.Δ.Χ. και Φ.Ι.Χ. μετέφεραν παράνομα, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (5-7-2023) στον Έβρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στη
Πέμπτη 06/07/2023 - 16:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν χθες (5-7-2023) στον Έβρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών δύο αλλοδαποί διακινητές, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες τους οποίους είχαν αποκρύψει εντός του ρυμουλκούμενου, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και στο χώρο των εμπορευμάτων.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σε άλλη περίπτωση, οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 32χρονου ημεδαπού, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-07-2023) στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου), αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό με οδηγό τον 32χρονο.

Κατά τη διενέργεια του ελέγχου εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός της οποίας βρέθηκαν 3 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PreviousNext