Τροχοί & TIR

Οδηγοί σχολικών λεωφορείων ζητούνται από την Περιφέρεια Αττικής

H προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων αρχίζει σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 και λήγει την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.
Τετάρτη 01/05/2024 - 14:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά ενενήντα πέντε (95) ατόμων (63 οδηγών και 32 συνοδών) για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς μαθητών των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Αττικής.

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του ν.5056/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ/ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ και να την υποβάλουν με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής: grammateia.ad@patt.gov.gr

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

H προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων αρχίζει σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 και λήγει την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.

Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής περιλαμβάνεται η υπενθύμιση ότι το ανώτατο όριο ηλικίας για την άσκηση του επαγγέλματος οδηγού σχολικού λεωφορείου, καθώς και του οδηγού τουριστικού λεωφορείου που χρησιμοποιείται για την μεταφορά μαθητών ορίζεται στα εξήντα πέντε (65) έτη.

.
.

Πληροφορίες: Τηλ.: 213-2065138 και e-mail: idpros@patt.gov.gr

PreviousNext