Τροχοί & TIR

Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ο ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Η/Κ Μεγαρέων (χ/θ 38,700), κατ
Πέμπτη 19/05/2022 - 11:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ο ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Η/Κ Μεγαρέων (χ/θ 38,700), κατά το χρονικό διάστημα από 31.05.2022 έως 30.06.2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά ως εξής:

- Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται προς τη νότια παράπλευρη οδό, πριν από τη διάβαση της Σιδηροδρομικής Γραμμής, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου περί τη χ/θ 37,460 και θα επανέρχεται στην Π.Ε.Ο.Α.Κ, μέσω της βόρειας παράπλευρης οδού.

- Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται προς τη βόρεια παράπλευρη οδό, πριν από το ύψος της συμβολής με τον κλάδο εξόδου του αυτοκινητόδρομου, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου περί τη χ/θ 37,460 και θα επανέρχεται στην Π.Ε.Ο.Α.Κ, μέσω της νότιας παράπλευρης οδού.

PreviousNext