Τροχοί & TIR

ΟΣΥ: Διαγωνισμός προμήθειας και εγκατάστασης υποδομών φόρτισης για τα 100 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

Το αντικείμενο της σύμβασης.
Τρίτη 03/09/2024 - 15:55
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: αρχείο ΟΣΥ
φωτό: αρχείο ΟΣΥ

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Διεθνή Ανοικτό Μειοδοτικό Δημόσιο Διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, για την προμήθεια και εγκατάσταση υποδομών φόρτισης των 100 νέων ηλεκτρικών οχημάτων στα αμαξοστάσια Αγ. Ι. Ρέντη και Βοτανικό, για την κάλυψη των αναγκών της Ο.ΣΥ. Α.Ε., εκτιμωμένης προϋπολογισθείσας δαπάνης 6.877.729,25€, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ και συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης.

Λόγω των λειτουργικών απαιτήσεων του συγκοινωνιακού έργου στην Περιφέρεια Αττικής, της έκτασης και της μορφής του δικτύου των αστικών οδικών μέσων, την άμεση ανάγκη προμήθειας ηλεκτρικών λεωφορείων και προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις σχετικά με τις διαδικασίες χωροθέτησης των ηλεκτρικών φορτιστών σε σημεία του οδικού δικτύου, η φόρτιση των ηλεκτρικών λεωφορείων θα πραγματοποιείται στα αμαξοστάσια με φορτιστές βραδείας φόρτισης των 90KW.

Αναλυτικότερα:

Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει τις Ηλεκτρικές υποδομές που αφορούν στις νέες Ηλ. εγκαταστάσεις με την προσθήκη εξωτερικών Compact υποσταθμών (Κιόσκια) με τους αντίστοιχους εξωτερικούς Ηλ. Πίνακες (PILLARS) για την τροφοδοσία των προστιθέμενων ηλεκτρικών παροχών για τους νέους φορτιστές των Ηλεκτρικών Λεωφορείων. 

Oι οικονομικοί φορείς, πριν την υποβολή της προσφοράς τους, υποχρεούνται σε επίσκεψη των χώρων στα οποία θα τοποθετηθεί ο εν λόγω εξοπλισμός, προκειμένου να λάβουν πλήρη γνώση ως προς τις χωροταξικές συνθήκες, αφού προηγουμένως έχουν παραλάβει από την κεντρική υπηρεσία τα σχετικά παραρτήματα με τα σχέδια / κατόψεις. Οι επισκέψεις στους χώρους θα πραγματοποιηθούν κατόπιν επικοινωνίας των οικονομικών φορέων με τις αρμόδιες διευθύνσεις των αμαξοστασίων.

Λήξη Προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών: 19 Σεπτέμβριου και ώρα 11:00 π.μ.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Προμηθειών – Τμήμα Δημόσιων Διαγωνισμών, τηλέφωνα: 210 4270693-722-649-710-887 και email: tmefodiasmou1@osy.gr, tmefodiasmou2@osy.gr, tmefodiasmou4@osy.gr, tmefodiasmou5@osy.gr, tmefodiasmou@osy.gr, tmefodiasmou6@osy.gr, tmefodiasmou7@osy.gr και dieuthpromitheion@osy.gr. 

PreviousNext