Τροχοί & TIR

Παραίτηση Ηλιάδη

Παραιτήθηκε από τη Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ηλιάδης, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής μεταφορικής Ηλιάδης Μεταφορές Α.Ε. Ως αιτία της παραίτησης, σύ
Δευτέρα 01/06/2020 - 10:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Παραιτήθηκε από τη Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ηλιάδης, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής μεταφορικής Ηλιάδης Μεταφορές Α.Ε.

Ως αιτία της παραίτησης, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, αναφέρεται η αντίθεσή του με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη, ο οποίος αποφάσισε ο ορισμός των θεματικών επιτροπών να εγκρίνεται από το Δ.Σ. και όχι από τη διοικητική επιτροπή, μια επιλογή που κατά τον κ. Ηλιάδη ακυρώνει τον προβλεπόμενο επιμελητηριακό κανονισμό. Από την πλευρά του, ο κ. Ζορπίδης θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας πως αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να ερίζουμε και να ασχολούμαστε με θέματα ήσσονος σημασίας.

Πάντως, ο κ. Ηλιάδης παραμένει στη θέση του Α’ αντιπροέδρου του ΕΕΘ και θεωρείται πιθανό να διεκδικήσει την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κατά τις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές.

PreviousNext