Τροχοί & TIR

ΠΕ Ηρακλείου: Εξετάσεις A.D.R.

Καθορίστηκαν από την Π.Ε. Ηρακλείου οι περίοδοι διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση-επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων Ε
Δευτέρα 12/12/2022 - 16:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν από την Π.Ε. Ηρακλείου οι περίοδοι διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση-επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων  Εμπορευμάτων A.D.R. για το έτος 2023 της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της ΠΕ Ηρακλείου, ως εξής:

1η Εξεταστική περίοδος : Ιανουάριος 2023

2η Εξεταστική περίοδος : Μάρτιος  2023

3η Εξεταστική περίοδος : Μάιος 2023

4η Εξεταστική περίοδος : Ιούλιος 2023

5η Εξεταστική περίοδος : Σεπτέμβριος 2023

6η Εξεταστική περίοδος : Νοέμβριος 2023

Το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων για κάθε εξεταστική περίοδο καθορίζεται με απόφαση της ΥΜΕΠΕ, η οποία κοινοποιείται στις ΣΕΚΟΟΜΕΕ που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ημερομηνίες και ώρες των εξετάσεων, τον χώρο των εξετάσεων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

Οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εξετάσεις θα πρέπει να απευθυνθούν στις σχολές στις οποίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να συμπεριληφθούν στις αναλυτικές καταστάσεις που θα υποβληθούν στην Π.Ε. Ηρακλείου.

 

PreviousNext