Τροχοί & TIR

Πέρασμα ρεκόρ για Ιταλό κασκαντέρ

Eπιτυχία για τον Ιταλό κασκαντέρ Marco Davide Giony ο οποίος κατάφερε να περάσει τον τράκτορά του πλάτους 2,55 μέτρων από ένα πέρασμα μόλις 2,40 μέτρων και μήκους 10 μέτρων. Για να το πετύχει έπρεπε
Σάββατο 07/10/2023 - 10:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Eπιτυχία για τον Ιταλό κασκαντέρ Marco Davide Giony ο οποίος κατάφερε να περάσει τον τράκτορά του πλάτους 2,55 μέτρων από ένα πέρασμα μόλις 2,40 μέτρων και μήκους 10 μέτρων.


Για να το πετύχει έπρεπε να οδηγήσει το αυτοκίνητο σηκωμένο στο πλάι πατώντας στις δύο αριστερές ρόδες.
Δύσκολο το εγχείρημα για τον Marco καθώς δεν θα έπρεπε παίρνοντας να ακουμπήσει τα πλαστικά παραπέτια που καθόριζαν το πλάτος του διαδρόμου.


Στις 2 πρώτες προσπάθειες δεν τα κατάφερε ρίχνοντας τα πλαστικά. Στην τρίτη, όμως, προσπάθεια το πέτυχε περνώντας με ταχύτητα και απόλυτα ευθυγραμμισμένος μέσα από τον στενό διάδρομο.


Καθώς το εγχείρημα παρακολουθούσαν και εκπρόσωποι του οργανισμού των Ρεκόρ Γκίνες ο Marco Davide Giony πέρασε στο βιβλίο με μία ξεχωριστή σελίδα και με το απαραίτητο φωτογραφικό ντοκουμέντο.


Πέρα όμως από το ρεκόρ αυτό, ο Marco βρίσκεται τώρα στην πρώτη επιλογή των παραγωγών κινηματογραφικών ταινιών, προκειμένου να αναλάβει τον γύρισμα ανάλογων σκηνών ως κασκαντέρ, με μία υψηλή αμοιβή.
 

Video URL
PreviousNext