Τροχοί & TIR

Περισσότερα καινούρια φορτηγά και λεωφορεία

Αυξήθηκαν οι ταξινομήσεις τόσο των καινούριων φορτηγών όσο και των λεωφορείων κατά το ενιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2021 σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Θεαματική ήταν, επίσης, η άν
Δευτέρα 11/10/2021 - 16:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυξήθηκαν οι ταξινομήσεις τόσο των καινούριων φορτηγών όσο και των λεωφορείων κατά το ενιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2021 σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Θεαματική ήταν, επίσης, η άνοδος που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).

Στους πίνακες που ακολουθούν εμφανίζονται οι ταξινομήσεις καινούριων οχημάτων κατά τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατά το ενιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζουμε, όπως κάθε μήνα, ότι ο κύριος όγκος των ταξινομήσεων των φορτηγών αφορά στα LCV, δηλαδή τα ελαφρά επαγγελματικά κάτω των 3,5 τόνων. Αναλυτικοί πίνακες για κάθε κατηγορία βάρους φορτηγών και (θέσεων) λεωφορείων θα δημοσιευθούν στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Νοεμβρίου.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούριων οχημάτων τον περασμένο μήνα και από την αρχή του έτους έχουν ως εξής:

 

PreviousNext