Τροχοί & TIR

Πλατφόρμα χαμηλής φόρτωσης Kässbohrer

Η Kässbohrer προσφέρει λύσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ειδικές βαριές μεταφορές και σε διαδρομές με ιδιαίτερα στενά περάσματα. Στο στόλο της περιλαμβάνεται μεταξύ των άλλων και η Käs
Τετάρτη 14/02/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Kässbohrer προσφέρει λύσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ειδικές βαριές μεταφορές και σε διαδρομές με ιδιαίτερα στενά περάσματα. Στο στόλο της περιλαμβάνεται μεταξύ των άλλων και η Kässbohrer K.SLL 2, μια πλατφόρμα πολύ χαμηλής φόρτωσης που προσφέρεται σε δέκα διαφορετικές εκδόσεις.

Η καρότσα K.SLL 2 κατασκευάζεται για τις ανάγκες των βαρέων και ειδικών μεταφορών και διαθέτει από 2 έως 4 άξονες, υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης και πνευματική ανάρτηση (φούσκες). Το πλάτος ποικίλει από τα 2.540 έως τα 2.740 χλστ., κάτι που επιτρέπει στον αποσπώμενο λαιμό να χρησιμοποιηθεί τόσο για το φόρτωμα όσο και για την επέκταση του βραχίονα.

Ο λαιμός είναι αποσπώμενος διευκολύνοντας τη φορτοεκφόρτωση από μπροστά, με την καρότσα να κάθεται στο δρόμο και τον τράκτορα να μετακινείται από μπροστά. Ομοίως και οι επιπρόσθετες εμπρόσθιες ράμπες διευκολύνουν τη φορτοεκφόρτωση σε ένα εργοτάξιο και παράλληλα καθιστούν απλή διαδικασία για τον οδηγό την αυξομείωση της πλατφόρμας, το μήκος της οποίας φτάνει μέχρι και τα 5.200 χλστ.

PreviousNext