Τροχοί & TIR

Πολύμηνες διακοπές στην επαρχιακή Σαπών - Συκορράχης

Επαναλαμβανόμενες διακοπές κυκλοφορίας πρόκειται να εφαρμοστούν στην επαρχιακή οδό Σαπών – Συκορράχης, οι οποίες θα διαρκέσουν για διάστημα μέχρι 6 μηνών, προκειμένου να εκτελούνται μεταφορές βαρέως
Τρίτη 18/10/2022 - 09:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Επαναλαμβανόμενες διακοπές κυκλοφορίας πρόκειται να εφαρμοστούν στην επαρχιακή οδό Σαπών – Συκορράχης, οι οποίες θα διαρκέσουν για διάστημα μέχρι 6 μηνών, προκειμένου να εκτελούνται μεταφορές βαρέως βιομηχανικού εξοπλισμού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Η μεταφορά του βαρέως βιομηχανικού εξοπλισμού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στη ΒΙ. ΠΕ. Κομοτηνής αφορά στην κατασκευή σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις της ΒΙ. ΠΕ. Κομοτηνής και κρίθηκε ότι είναι απολύτως απαραίτητη η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην επαρχιακή οδό Σάπες - Συκορράχη, κατά τις ημέρες και ώρες που θα λαμβάνουν χώρα οι προαναφερθείσες διελεύσεις.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται τμηματικά, αναλόγως με το τμήμα από το οποίο διέρχεται το ειδικό όχημα μεταφοράς. Ο συνολικός χρόνος μεταφοράς του φορτίου από τα όρια του Ν. Έβρου έως τη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής ανέρχεται σε τέσσερις (4) ημέρες. Οι εν λόγω μεταφορές θα ξεκινήσουν να εκτελούνται τον Οκτώβριο του 2022 και θα περαιωθούν εντός εξαμήνου, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε φορά που θα υπάρχει ανάγκη μετακίνησης υπέρβαρου φορτίου. Κατά τον αποκλεισμό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων.

PreviousNext