Τροχοί & TIR

Προγραμματισμός εξετάσεων ADR στην Αθήνα για το 2024

Καθορίστηκαν από την Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών οι ημέρες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων υποψηφίων για την απόκτηση ή ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού οχημάτων μεταφοράς ε
Τρίτη 21/11/2023 - 10:56
Κοινοποίηση στα Social Media
adr βυτιο διοδια

Καθορίστηκαν από την Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών οι ημέρες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων υποψηφίων για την απόκτηση ή ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγού οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) για το έτος 2024 και ανά κατηγορία εξέτασης, ως εξής:

Η κατανομή των υποψηφίων στις παραπάνω ημερομηνίες και οι ακριβείς ώρες για κάθε κατηγορία πιστοποιητικού θα γίνει όταν κατατεθούν οι τελικές λίστες από τις σχολές.

Οι εξετάσεις διεξάγονται στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών Κεντρικού Τομέα (Μεσογείων 156, Χολαργός). Η διάρκεια της εξέτασης των υποψηφίων του βασικού προγράμματος εκπαίδευσης καθορίζεται στα 45 λεπτά της ώρας ενώ για κάθε άλλη κατηγορία εξέτασης, στα 30 λεπτά της ώρας.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ στην οποία φοίτησαν, καθώς και στα Τηλ.: 213 1600637, 213 1600685, E-Mail: nikolaos.kondilis@patt.gov.gr, metaforeskt1@patt.gov.gr, αρμόδιος κ. Δημ. Πρίφτης.

PreviousNext