Τροχοί & TIR

Προγραμματισμός εξετάσεων ADR στο Ηράκλειο για το 2024

Από την Π.Ε. Ηρακλείου καθορίστηκαν οι περίοδοι διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση-επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων Εμ
Παρασκευή 08/12/2023 - 11:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Από την Π.Ε. Ηρακλείου καθορίστηκαν οι περίοδοι διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση-επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων Εμπορευμάτων A.D.R. για το έτος 2024 της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της ΠΕ Ηρακλείου, ως εξής:

1η  Εξεταστική περίοδος: Ιανουάριος 2024
2η  Εξεταστική περίοδος: Μάρτιος 2024
3η  Εξεταστική περίοδος: Μάιος 2024
4η  Εξεταστική περίοδος: Ιούλιος 2024
5η  Εξεταστική περίοδος: Σεπτέμβριος 2024
6 η  Εξεταστική περίοδος: Νοέμβριος 2024

Το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων για κάθε εξεταστική περίοδο καθορίζεται με απόφαση της ΥΜΕΠΕ, η οποία κοινοποιείται στις ΣΕΚΟΟΜΕΕ που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ημερομηνίες και ώρες των εξετάσεων, τον χώρο των εξετάσεων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

Οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εξετάσεις θα πρέπει να απευθυνθούν στις σχολές στις οποίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να συμπεριληφθούν στις αναλυτικές καταστάσεις που θα υποβληθούν.

PreviousNext