Τροχοί & TIR

Προχωρούν τα οδικά έργα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας οδικής αρτηρίας, συνολικού μήκους 5,5 χλμ. από τον ισόπεδο κόμβο Τερψιθέας έως τον ανισόπεδο κόμβο Ραχούλας, με την
Τετάρτη 23/11/2022 - 11:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας οδικής αρτηρίας, συνολικού μήκους 5,5 χλμ. από τον ισόπεδο κόμβο Τερψιθέας έως τον ανισόπεδο κόμβο Ραχούλας, με την οποία  ολοκληρώνεται στο σύνολό του ο κλειστός αυτοκινητόδρομος που ενώνει τη Λάρισα με τα Τρίκαλα.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες στο παράπλευρο δίκτυο και τα τεχνικά έργα σε επίπεδο τελικής επιχωμάτωσης. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 27.504.872 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Παράλληλα, συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος «: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη», με το οποίο ολοκληρώνεται λειτουργικά ο περιφερειακός δακτύλιος της πόλης της Καρδίτσας. Έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες κατεδάφισης και καθαίρεσης των κτιρίων, για την υλοποίηση του έργου.

Προχωρούν, επίσης, οι εργασίες κατασκευής της αναβαθμισμένης εισόδου της Καρδίτσας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του πρώτου κυκλικού κόμβου καθώς και οι εργασίες οδοστρωσίας στο πρώτο χιλιόμετρο της οδού.

Video URL
PreviousNext