Πρόσκληση στα Αστέρια!

Actros Το Mercedes που άλλαξε τη Μεταφορά μεγάλων απο- στάσεων, με την καμπίνα GigaSpace, τη δεύτερη γενιά των υπέρ-αποδοτικών κινητήρων ΟΜ και την τεχνολογική υπεροχή στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, με όλες τις βελτιώσεις για το 2017, έτοιμο για δοκιμή

Η Mercedes-Benz και το ΤΡΟΧΟΙ & TIR σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό πανόραμα φορτηγών και van Mercedes-Benz.

Sprinter, Vito, Citan, Fuso Canter, Atego, Antos, Arocs, Αctros και Unimog

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο για ένα Σαββατοκύριακο συγκεντρώνεται ολόκληρη η γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το van και το φορτηγό που ονειρεύεστε, να μπείτε στην καμπίνα του, να απολαύσετε τον εξοπλισμό του, να το οδηγήσετε σε πραγματικές συνθήκες test drive και να το χαρείτε στο δρόμο!

Θα σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτέμβρη & 1 Οκτώβρη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Van & Truck Center της Mercedes-Benz στην Κηφισιά (Θηβαΐδος 20 Ν. Κηφισιά).

Όποια κι αν είναι η μάρκα σας, είστε προσκεκλημένοι. Γιατί η οικογένεια των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz απευθύνεται σε όλους.

Όλα τα οχήματα προσφέρονται με 3 χρόνια δωρεάν service μόνο για παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διημέρου και μόνο για ετοιμοπαράδοτα οχήματα

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα...

 

Citan Ελάτε να οδηγήσετε το πιο ευ- έλικτο «αστέρι», ένα κινητό εργαλείο παραγωγικότητας και απόδοσης, σε 3 μήκη αμαξώ- ματος, συντήρηση κάθε 40.000 χιλιόμετρα, και τις μοναδικές αναβαθμίσεις σε διάκοσμο και εξοπλισμό για το 2017. Vito Έτοιμο να το δοκιμάσετε με επι- φάνεια φόρτωσης έως 6,9 κυβ.μ., πετρελαιοκινητήρες τελευταίας γενιάς από 1.600 κ.εκ, συντήρηση κάθε 40.000 χιλιόμετρα, επιλογή κίνησης στους εμπρός, πίσω ή και σε όλους τους τροχούς και ποιότη- τα κύλισης Mercedes-Benz. Sprinter Ένας πραγματικός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ιδανικό για μεγάλα φορ- τία σε 12 εκδόσεις αμαξώματος, ωφέ- λιμο φορτίο έως 2.600 κιλά και όγκο φόρτωσης έως 17 κυβικά μέτρα. Μία τεχνολογική υπερπαραγωγή, ο αδια- φιλονίκητος ηγέτης της κατηγορίας, στη διάθεσή σας για test drive.
Θεματική Ενότητα: 
Σύντομα Νέα