Τροχοί & TIR

Πρόσκληση στα Αστέρια!

Η Mercedes-Benz και το ΤΡΟΧΟΙ & TIR σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό πανόραμα φορτηγών και van Mercedes-Benz. Sprinter, Vito, Citan, Fuso Canter, Atego, Antos, Arocs, Αctros και Unimog Για πρώτη
Παρασκευή 01/09/2017 - 09:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Mercedes-Benz και το ΤΡΟΧΟΙ & TIR σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό πανόραμα φορτηγών και van Mercedes-Benz.

Sprinter, Vito, Citan, Fuso Canter, Atego, Antos, Arocs, Αctros και Unimog

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο για ένα Σαββατοκύριακο συγκεντρώνεται ολόκληρη η γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το van και το φορτηγό που ονειρεύεστε, να μπείτε στην καμπίνα του, να απολαύσετε τον εξοπλισμό του, να το οδηγήσετε σε πραγματικές συνθήκες test drive και να το χαρείτε στο δρόμο!

Θα σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτέμβρη & 1 Οκτώβρη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Van & Truck Center της Mercedes-Benz στην Κηφισιά (Θηβαΐδος 20 Ν. Κηφισιά).

Όποια κι αν είναι η μάρκα σας, είστε προσκεκλημένοι. Γιατί η οικογένεια των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz απευθύνεται σε όλους.

Όλα τα οχήματα προσφέρονται με 3 χρόνια δωρεάν service μόνο για παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διημέρου και μόνο για ετοιμοπαράδοτα οχήματα

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα...

 

PreviousNext