Τροχοί & TIR

Πρώτο βήμα για τον κόμβο Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αντιρρίου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοίνωσε ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το περιεχόμενο του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 1
Πέμπτη 29/10/2020 - 12:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοίνωσε ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το περιεχόμενο του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 1) :«Ισόπεδος κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αντιρρίου, οδού Ιωαννίνων και συνδετήριας περιφερειακής οδού πόλης Ιωαννίνων, Δ.Ε. Ανατολής, Δ. Ιωαννιτών, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου».

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η 04-12-2020.

Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου, ενώ για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων, καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων αρμόδιο είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1 –Ιωάννινα, γρ. 203), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

PreviousNext