Τροχοί & TIR

Πυροβολήθηκε στο κεφάλι οδηγός αγροτικού στη Θεσσαλονίκη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος οδηγός αγροτικού φορτηγού ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι όταν κατά την καταδίωξή του, οι αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν έριξαν πυρά. Σύμφω
Δευτέρα 05/12/2022 - 12:39
Κοινοποίηση στα Social Media
σημειο πυροβολισμου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος οδηγός αγροτικού φορτηγού ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι όταν κατά την καταδίωξή του, οι αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν έριξαν πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο νεαρός έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης όταν δέχθηκε πυρά στην προσπάθειά του να εμβολίσει περιπολικό της ΕΛΑΣ στη Συμμαχική Οδό, κοντά στις φυλακές Διαβατών, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Δεν είναι σαφές το πότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος, ούτε το αν ο οδηγός του οπλοφορούσε ή είχε ο ίδιος πυροβολήσει κατά αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr στο όχημα του 16χρονου δεν υπήρχε συνοδηγός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός Ρομά, που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι 16 ετών, μετέβη σε ένα πρατήριο καυσίμων επί της Μοναστηρίου και έβαλε 20 ευρώ πετρέλαιο στο αγροτικό φορτηγάκι, χρώματος ασημί, το οποίο οδηγούσε χωρίς ωστόσο να πληρώσει το αντίτιμο. Ο υπάλληλος κάλεσε την ΕΛΑΣ, η οποία και επενέβη άμεσα καθώς αστυνομικοί βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Πηγή: voria.gr

PreviousNext