Τροχοί & TIR

Σε ισχύ τα δορυφορικά διόδια στην Πολωνία. Πώς γίνεται η εγγραφή

Το Υπουργείο Οικονομικών της Πολωνίας ξεκίνησε να δέχεται εγγραφές στο σύστημα e-TOLL. Η εγγραφή είναι μια σύντομη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί στο Διαδίκτυο. «Παρέχουμε στους πελ
Τετάρτη 30/06/2021 - 15:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Υπουργείο Οικονομικών της Πολωνίας ξεκίνησε να δέχεται εγγραφές στο σύστημα e-TOLL.

Η εγγραφή είναι μια σύντομη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί στο Διαδίκτυο.

«Παρέχουμε στους πελάτες μας τη βασική ενότητα του συστήματος e-TOLL, δηλαδή τον Διαδικτυακό λογαριασμό πελατών. Είναι δυνατή η εγγραφή χρηστών και οχημάτων στο νέο σύστημα σήμερα. Παρουσιάζουμε, επίσης, μια γραμμή βοήθειας που θα υποστηρίζει χρήστες του e-TOLL όλο το εικοσιτετράωρο», ενημερώνει η Magdalena Rzeczkowska, επικεφαλής της Εθνικής Φορολογικής Διοίκησης.

«Το σύστημα e-TOLL είναι μια μεγάλη πρόκληση και μια επαναστατική αλλαγή τόσο για τις αρχές όσο και για τους χρήστες της. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των οδικών μεταφορών. Οι λύσεις που εφαρμόζουμε προσφέρουν κυρίως σύγχρονα και εύκολα εργαλεία για πληρωμές σε διόδια, ώστε να διευκολύνει τους χρήστες», προσθέτει η κα. Rzeczkowska.

Πώς να εγγραφείτε

Η εγγραφή στο σύστημα e-TOLL είναι δυνατή στο Διαδίκτυο στο etoll.gov.pl και μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Φορολογιών

Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν εγγραφή στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών e-TOLL και μέσω επιλεγμένων διαχειριστών καρτών οχημάτων για στόλους.

Διαδικτυακός λογαριασμός πελατών

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του συστήματος e-TOLL μέσω ενός μεμονωμένου Online λογαριασμού πελατών. Θα ενεργοποιήσει τα ακόλουθα:

  • ηλεκτρονική εγγραφή (μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας: Trusted Profile, mObywat, login και password)

  • Διαχείριση δεδομένων και υπηρεσιών e-TOLL σε ένα μέρος

  • διαθέσιμες μέθοδοι προπληρωμής και μετά την πληρωμή

  • πλήρης διαδικτυακή διαχείριση υπηρεσιών

  • Υποστήριξη χρηστών

Το Υπουργείο Οικονομικών και η Εθνική Φορολογική Διοίκηση εγκαινίασαν το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών. Θα υποστηρίζει τους χρήστες κατά την εγγραφή στο σύστημα και θα παρέχει πληροφορίες. Η ανοιχτή γραμμή λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα στα Πολωνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από τους συμβούλους στους ακόλουθους αριθμούς τηλεφώνου:

  • 800 101 101 - δωρεάν αριθμός για σταθερούς χρήστες στην Πολωνία

  • +48 22 521 10 10 - πληρωτέος αριθμός για χρήστες κινητών τηλεφώνων και για αλλοδαπούς χρήστες - τέλος σύνδεσης σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του φορέα εκμετάλλευσης.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να στείλουν e-mail στο kontakt@etoll.gov.pl. Οι ερωτήσεις μπορούν να σταλούν με επιστολή στη διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών.

PreviousNext