Τροχοί & TIR

Σε κρύπτες φορτηγού 7 αλλοδαποί

Σε μπλόκο της Τροχαίας που έγινε το περασμένο Σάββατο στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας συνελήφθησαν 2 άτομα, οδηγός και συνοδηγός φορτηγού, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Ειδικότερα, μετά από μεθο
Δευτέρα 16/05/2022 - 11:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε μπλόκο της Τροχαίας που έγινε το περασμένο Σάββατο στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας συνελήφθησαν 2 άτομα, οδηγός και συνοδηγός φορτηγού, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική παρακολούθηση και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησε στις συλλήψεις δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 42 και 56 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εντοπίστηκε Ι.Χ. Φορτηγό με οδηγό τον 42χρονο και συνοδηγό τον 56χρονο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, επτά (7) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PreviousNext