Τροχοί & TIR

Σε θέση μάχης το ΣΑΤΑ

Μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο Κλάδος των ταξί δεν θα δεχθεί καμιά νομοθετική ρύθμιση που θα διευκολύνει τον αθέμιτο ανταγωνισμό των Ε.Ι.Χ. εκπέμπει το ΣΑΤΑ με ανακοίνωσή του στην οποία μεταξύ των
Πέμπτη 01/12/2022 - 15:19
Κοινοποίηση στα Social Media

Μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο Κλάδος των ταξί δεν θα δεχθεί καμιά νομοθετική ρύθμιση που θα διευκολύνει τον αθέμιτο ανταγωνισμό των Ε.Ι.Χ. εκπέμπει το ΣΑΤΑ με ανακοίνωσή του στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα παρακάτω:

"Εν αναμονή του νομοσχεδίου που θα φέρει στη Βουλή το Υπουργείο Μεταφορών και θα περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν τον κλάδο των επιβατικών μεταφορών, συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ. Το συμβούλιο εξουσιοδότησε το προεδρείο να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να περιφρουρήσει τα επαγγελματικά συμφέροντα των χιλιάδων αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής. Ήδη το ταξί υποφέρει από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των Ε.Ι.Χ και οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση συντηρεί ή διευκολύνει την παραβατικότητά τους θα είναι αιτία πολέμου. Δεν αγωνιζόμαστε κατά της κυβέρνησης ή των στελεχών της ορμώμενοι από κομματικές διαφορές.

Είμαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε και θα πανηγυρίσουμε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία είναι προς το συμφέρον του κλάδου και προστατεύει τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών ταξί. Είμαστε όχι μόνο εργαζόμενοι, αλλά και πολίτες που βιώνουν την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις προϊόντων, την κατακόρυφη αύξηση στο κόστος ζωής. Αγωνιζόμαστε μαζί με όλη την ελληνική κοινωνία για να επιβιώσουμε. Δεν είναι αγώνας κομματικός ή ιδεολογικός, είναι αγώνας ζωής".

PreviousNext