Τροχοί & TIR

Shell Commercial Road Transport. Τι είναι, τι θα κάνει

Η Shell, ηγέτης στον κόσμο στον τομέα της ενέργειας, εντάχθηκε στην IRU (Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών) ως εταιρικό μέλος και μέσω της Shell Commercial Road Transport φιλοδοξεί να συμβάλλει στη μεί
Τετάρτη 28/09/2022 - 16:40
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: IRU
Φωτό: IRU

Η Shell, ηγέτης στον κόσμο στον τομέα της ενέργειας, εντάχθηκε στην IRU (Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών) ως εταιρικό μέλος και μέσω της Shell Commercial Road Transport φιλοδοξεί να συμβάλλει στη μείωση των ρύπων του άνθρακα μέσω της μετάβασης στην τεχνολογία καθαρών μηδενικών εκπομπών για στόλους βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Παράλληλα, η Shell θα συνεργαστεί επίσης με την IRU και στον ευρύτερο τομέα σε άλλα ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς, όπως η ψηφιοποίηση, η ασφάλεια, η λειτουργική αποτελεσματικότητα, καθώς και η προσέλκυση και η διατήρηση εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι η Shell ακολουθεί την αυτοκινητοβιομηχανία στη μετάβασή της σε εναλλακτικά καύσιμα και για τον λόγο αυτό εξελίσσει άλλης μορφής καύσιμα, όπως το LNG αλλά και το Bio-LNG.

Συνεργασίες όπως αυτή με την IRU αποσκοπούν στην προώθηση αυτών των εναλλακτικών καυσίμων.

Να πούμε, κλείνοντας, ότι η Shell είναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιρειών ενέργειας και πετροχημικών με περισσότερους από 80.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 70 χώρες.

PreviousNext