Τροχοί & TIR

Σοβαρό τροχαίο με βυτιοφόρο στη Γυρτώνη

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών μετά την ανατροπή βυτιοφόρου οχήματος στον κόμβο Γυρτώνης, έξω από τη Λάρισα. Το βυτιοφόρο μετέφερε εύφλεκτο υλικό και αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 38 πυ
Τετάρτη 16/11/2022 - 18:50
Κοινοποίηση στα Social Media
γυρτωνη ατυχημα

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών μετά την ανατροπή βυτιοφόρου οχήματος στον κόμβο Γυρτώνης, έξω από τη Λάρισα.



Το βυτιοφόρο μετέφερε εύφλεκτο υλικό και αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ μεταβαίνουν ομάδα Σ.μη.Ε.Α της Περιφερειακής Υπηρεσίας Θεσσαλίας του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και ειδική ομάδα της 8ης ΕΜΑΚ.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις με ρίψη αφρού από μακριά διότι εξακολουθεί να υφίσταται  κίνδυνος έκρηξης. Βυτιοφόρο για την μετάγγιση του υλικού βρίσκεται καθοδόν στο σημείο.



Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά υποχρεωτικά σταματούν στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

 

βίντεο: onlarissa.gr

Video URL
PreviousNext