Την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, το νέο Ford Ranger Raptor θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center Καρανικόλας στη Λεωφόρο Συγγρού 371.

Εν συνεχεία, το pick-up επιδόσεων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Ford Performance, θα βρεθεί στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στην εταιρεία Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. (Λ. Βουλιαγμένης 574) και τη σκυτάλη θα πάρει η Autotechnica Hellas Α.Τ.Ε.Ε. (ΒΕΛΜΑΡ) στη Λ. Κηφισίας 61, όπου το κορυφαίο Ranger θα παρουσιάζεται στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. Οι εμφανίσεις του μοντέλου επί αθηναϊκού εδάφους θα ολοκληρωθούν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας New Motion Α.Ε. (Π. Ράλλη 85 και Κηφισού).

Από τις 23 ως τις 25 Φεβρουαρίου, το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor θα επιδεικνύεται στα Ιωάννινα στην εταιρεία Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (9ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών). Στο πρόγραμμα θα ακολουθήσει στις 26-27 Φεβρουαρίου η Λάρισα και η εταιρεία Ν. Αναστασίου Α.Ε. (3ο χλμ. Λάρισας – Αθήνας). Τα αποκαλυπτήρια του Ranger Raptor θα ολοκληρωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 1-2 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Γεωργικής Σχολής 29).

Υπενθυμίζεται πως το νέο Ford Ranger Raptor διαθέτει αγωνιστικού τύπου αναρτήσεις Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. Highlight αποτελεί ο 2λιτρος bi-turbo πετρελαιοκινητήρας της γενιάς EcoBlue, ο οποίος αποδίδει ισχύ 213 ίππων και ροπή 500 Nm. Μάλιστα, ο εν λόγω κινητήρας συνεργάζεται με το γνωστό αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford. Οι τροχοί έχουν διάσταση 285/70 R17 και φορούν ελαστικά της BF Goodrich. Τέλος, το σύστημα μετάδοσης Terrain Management διαθέτει 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode).