Τροχοί & TIR

Στην Ελλάδα τα λιπαντικά ARECA από τον όμιλο Σφακιανάκη

O Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με την εταιρία Durand Production France για την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά των λιπαντικών κινητήρων ARECA LUBRICANTS. Τα
Τετάρτη 07/06/2023 - 15:05
Κοινοποίηση στα Social Media

O Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με την εταιρία Durand Production France για την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά των λιπαντικών κινητήρων ARECA LUBRICANTS.

Τα λιπαντικά ΑRECA παράγονται αμιγώς στη Γαλλία και είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξιόπιστη λίπανση και προστασία του κινητήρα, προλαμβάνοντας τη φθορά και παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Η πλήρης γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 600 κωδικούς, εξασφαλίζει εναλλακτικές λύσεις υψηλής ποιότητας για την αξιόπιστη και αποτελεσματική λίπανση των οχημάτων, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλου εύρους.

Στα προϊόντα ARECA περιλαμβάνονται λιπαντικά κινητήρα επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων & μηχανημάτων έργου, λιπαντικά μοτοσυκλετών & εξωλέμβιων μηχανών, λιπαντικά συστήματος μετάδοσης κίνησης, υδραυλικά λιπαντικά, υγρά φρένων, καθαριστικά παρμπρίζ, ψυκτικά υγρά και αντιψυκτικά.

Τα λιπαντικά ARECA παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια βασικά ορυκτέλαια και πρόσθετα των μεγαλύτερων εταιριών, ενώ έχουν λάβει εγκρίσεις προδιαγραφών (Approvals) από σημαντικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (OEM).

Παράλληλα, οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές των λιπαντικών ARECA συμβάλλουν στην εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sfakianakis.gr

PreviousNext