Τροχοί & TIR

Στο βιβλίο Γκίνες το ηλεκτρικό βαν eDaily της Iveco. Τράβηξε 153 τόνους (+video)

Το ηλεκτρικό βαν eDaily της Iveco πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ έλξης κερδίζοντας μια θέση στο επίσημο βιβλίο Γκίνες κάτω από τον τίτλο «Η πιο βαριά έλξη στον κόσμο από ηλεκτρικό βαν». Πραγματικά, μπροστά
Πέμπτη 06/07/2023 - 11:26
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Iveco
φωτό: Iveco

Το ηλεκτρικό βαν eDaily της Iveco πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ έλξης κερδίζοντας μια θέση στο επίσημο βιβλίο Γκίνες κάτω από τον τίτλο «Η πιο βαριά έλξη στον κόσμο από ηλεκτρικό βαν».

Πραγματικά, μπροστά στα μάτια των παρατηρητών του Οργανισμού Guinness στην πόλη Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου κοντά στο αεροδρόμιο Blackbushe, ένα ηλεκτρικό βαν eDaily 4x4 3.5 τόνων, κατάφερε να σύρει ένα συρμό τον οποίο αποτελούσε ένα βαρύ φορτηγό IVECO X-WAY 8x4 με μια πολυαξονική νταλίκα πάνω στην οποία μεταφέρονταν ένας τεράστιος εκσκαφέας βάρους μεγαλύτερου των 50 τόνων. Μπροστά του, στο φορτηγό είχε τοποθετηθεί και έρμα 7 τόνων. Πίσω από την πολυαξονική νταλίκα οι άνθρωποι της Iveco είχαν κοτσάρει και δεύτερο Iveco X-WAY ένα 8x4 ανατρεπόμενο φορτηγό με την καρότσα του γεμάτη με αδρανή υλικά.

Μια κοτσαδούρα τοποθετημένη στο πίσω μέρος του eDaily κατέληξε στον μπροστινό προφυλακτήρα του IVECO X-WAY και η έλξη ξεκίνησε. Το ηλεκτρικό IVECO Van eDaily πέτυχε να έλξει τον συρμό συνολικού βάρους 153 τόνων κερδίζοντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Video URL
PreviousNext