Τροχοί & TIR

Στο κόκκινο Σέρρες, Ιωάννινα, Κοζάνη και Καστοριά

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 68952 της 28/10/20 με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με την οποία οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών εν
Πέμπτη 29/10/2020 - 14:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 68952 της 28/10/20 με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με την οποία οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών εντάσσονται στο τέταρτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό). Ειδικώς ως προς τα σχολεία και τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές, η λειτουργία τους συνεχίζεται κανονικά με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους αυτών και στους εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της φυσικής αγωγής.

Επίσης, οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Τρικάλων, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βόρειου Τομέα Αθηνών, Νότιου Τομέα Αθηνών, Πειραιά, Θήρας, Νάξου (εξαιρουμένου του Δήμου Αμοργού), Βοιωτίας, Θεσσαλονίκης, Ροδόπης, καθώς και ο Δήμος Σαλαμίνας εντάσσονται στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (υψηλό).

PreviousNext