Τροχοί & TIR

Στον Ασπρόπυργο η Skroutz

Ο στεγασμένος αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 11.000 τ.μ.
Πέμπτη 28/03/2024 - 16:15
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Skroutz
φωτό: Skroutz

Στην απόκτηση σύγχρονης αποθήκης συνολικής έκτασης 25.000 τ.μ. στον Ασπρόπυργο προχώρησε η Skroutz ενισχύοντας την επιχειρηματική της ανάπτυξη.

Χάρη στα προηγμένα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών αναμένεται να διεκπεραιώνονται έως και 5 φορές περισσότερες παραγγελίες, ξεπερνώντας τις 7.000 ημερησίως. Η νέα αποθήκη λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο και οι διαδικασίες της πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου από μέλη της ομάδας του Skroutz.

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, CEO και Co-Founder της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών συλλογής και αποστολής παραγγελιών με μηδενικό ποσοστό αστοχιών είναι ένα στοίχημα που η υπηρεσία Fulfilled by Skroutz έχει κερδίσει όλο το διάστημα λειτουργίας της. Όραμά μας από την αρχή είναι η ανάπτυξη των συνεργατών μας και η τέλεια αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών. Και οι νέες αποθήκες μας επιτρέπουν να επενδύσουμε και στους δύο αυτούς στόχους μας».

Ο στεγασμένος αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 11.000 τ.μ. και αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερες κατηγορίες προϊόντων δίδοντας πρόσβαση σε περισσότερους συνεργάτες εμπόρους σε υπηρεσίες αποθήκευσης και διεκπεραίωσης παραγγελιών.

PreviousNext