Τροχοί & TIR

Συλλεκτικό Mack Anthem (+video)

Σε μόλις 500 μονάδες θα κατασκευαστεί το Mack Black Anthem, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομά του, προβάλλει ένα δυναμικό «total-black look», χάρη στις μαύρες στιλιστικές πινελιές που διακοσμούν
Παρασκευή 01/11/2019 - 12:36
Κοινοποίηση στα Social Media
Το κατάμαυρο Mack Black Anthem θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες.
Το κατάμαυρο Mack Black Anthem θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες.

Σε μόλις 500 μονάδες θα κατασκευαστεί το Mack Black Anthem, το οποίο όπως υποδηλώνει και το όνομά του, προβάλλει ένα δυναμικό «total-black look», χάρη στις μαύρες στιλιστικές πινελιές που διακοσμούν τόσο το αμάξωμα όσο και την καμπίνα του.

Συγκεκριμένα, το περιορισμένης παραγωγής αμερικάνικο φορτηγό εξοπλίζεται με την καμπίνα ύψους 1.778 χλστ. «Stand Up Sleeper». Ξεχωρίζει από το μαύρο εξωτερικό πακέτο της Mack, το οποίο διανθίζεται από μοναδικά στοιχεία όπως τα μαύρα γράμματα της μάσκας και τα ίδιας απόχρωσης σκαλοπάτια. Μαύρες αυτοκόλλητες ρίγες κοσμούν τους αεραγωγούς και επιπλέον οι αλουμινένιοι «Alcoa Durablack» τροχοί είναι και αυτοί της ίδιας απόχρωσης. Τη μοναδικότητα του εν λόγω Anthem αναδεικνύει περαιτέρω το μαύρο διακοσμητικό μπουλντόγκ, που αποτελεί το διάσημο σήμα της μάρκας.

Στο εσωτερικό της ευρύχωρης καμπίνας απαντάται το επίπεδο εξοπλισμού «Ultra» και επιπλέον έχει τοποθετηθεί στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών, διάκοσμος μαύρου ξύλου. Μαύρο είναι το περίγραμμα των οργάνων, όπως και το επίπεδης βάσης (flat-bottomed) δερμάτινο τιμόνι. Με μαύρο δέρμα έχουν επενδυθεί τα καθίσματα, τα οποία φέρουν ραφές σε σχήμα διαμαντιού και κεντημένο το μαύρο λογότυπο Mack Bulldog στο προσκέφαλό τους. Το ίδιο δέρμα συναντάμε στις πόρτες, όπως και στο χώρο του κρεβατιού του οδηγού.

Το σπέσιαλ πακέτο συμπληρώνουν αναμνηστικά δώρα προς τον οδηγό, όπως ένα ξεχωριστό ρολόι της Mack, ένα ψυγειάκι YETI, ένα μαύρο μπρελόκ Mack Bulldog, μια χυτευτή μινιατούρα Mack Black Anthem και πολλά άλλα.

Video URL
PreviousNext