Τροχοί & TIR

Συλλήψεις διακινητών με φορτηγά

Έλληνας διακινητής με νταλίκα και αλλοδαπός με φορτηγό περιλαμβάνονται στις τελευταίες συλλήψεις των αστυνομικών αρχών -μόνο χθες και σήμερα συνελήφθησαν 15 οδηγοί που μετάφεραν με τα οχήματά τους σ
Πέμπτη 08/09/2022 - 15:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Έλληνας διακινητής με νταλίκα και αλλοδαπός με φορτηγό περιλαμβάνονται στις τελευταίες συλλήψεις των αστυνομικών αρχών -μόνο χθες και σήμερα συνελήφθησαν 15 οδηγοί που μετάφεραν με τα οχήματά τους στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί, σήμερα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Νωρίτερα, χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 5 μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά το τελευταίο διήμερο συνελήφθησαν 15 διακινητές με διάφορα οχήματα, τα οποία όλα κατασχέθηκαν, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

PreviousNext