Διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί (19/08/21), στην αγροτική οδό Δοκού – Γρατινής Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή, τον οποίο εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς .

Στην άλλη περίπτωση, επίσης, σήμερα το πρωί, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (πλησίον οικισμού Ανθοχωρίου), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.