Τροχοί & TIR

Συμμετοχή της GRANTEX στη DEFEA

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε ένα διεθνές κοινό είχε η GRANTEX με τη συμμετοχή στη διεθνή έκθεση DEFEA που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου 2021 στο
Παρασκευή 23/07/2021 - 17:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε ένα διεθνές κοινό είχε η GRANTEX με τη συμμετοχή στη διεθνή έκθεση DEFEA που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

H  DEFEA είναι μια διεθνής έκθεση υψηλού επιπέδου, όπου οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες παρουσίασαν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας.

Η GRANTEX που συμμετείχε με ένα λιτό περίπτερο σύγχρονης αισθητικής, έδωσε το παρών επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της στην κατασκευή και παροχή εξαρτημάτων για αμυντικό εξοπλισμό.

Η DEFEA 2021, η πρώτη αμυντική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία, προσέλκυσε 315 εκθέτες από 22 χώρες και περισσότερες από 45 κυβερνητικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες από 35 χώρες.

 

PreviousNext