Τροχοί & TIR

Συνέχεια κατασχέσεων φορτηγών στην Ηγουμενίτσα

Με μια πρωινή σύλληψη ξεκίνησε η εβδομάδα για τους διακινητές και προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των κατασχέσεων φορτηγών. Το πρωί σήμερα στην Ηγουμενίτσα συνελήφθησαν αλλοδαπός οδηγός νταλίκας 48
Δευτέρα 07/06/2021 - 10:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Με μια πρωινή σύλληψη ξεκίνησε η εβδομάδα για τους διακινητές και προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των κατασχέσεων φορτηγών.

Το πρωί σήμερα στην Ηγουμενίτσα συνελήφθησαν αλλοδαπός οδηγός νταλίκας 48 ετών και οι δύο, επίσης, αλλοδαποί που βρέθηκαν κρυμμένοι στο επικαθήμενο.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα ως συνοδού χειριστή σκύλου βιοανίχνευσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο μετέφερε τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, κρυμμένους στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε τον 24χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να τον μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και το ταξιδιωτικό έγγραφο.

PreviousNext