Τροχοί & TIR

Συνέχεια συλλήψεων διακινητών και κατάσχεσης φορτηγών

Συνελήφθησαν στον Έβρο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Στη μια περίπτωση, στην Εθνική Οδό
Δευτέρα 04/09/2023 - 10:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Ελληνική Αστυνομία
Φωτό: Ελληνική Αστυνομία

Συνελήφθησαν στον Έβρο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Στη μια περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 9 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Φωτό: Ελληνική Αστυνομία
Φωτό: Ελληνική Αστυνομία

Σε άλλη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

PreviousNext