Τροχοί & TIR

Συνεργασία OnLine Data για το Cargo

Η OnLine Data SA, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, ανακοίνωσε την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας με τον πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών
Παρασκευή 03/06/2022 - 12:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Η OnLine Data SA, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, ανακοίνωσε την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας με τον πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών με έδρα την Ιταλία Cargo Start Srl.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η ενσωμάτωση της λύσης CARGO GATE στο CORE.TMS – AIR FREIGHT, η οποία είναι προσβάσιμη απευθείας μέσω του CORE. TMS – AIR FREIGHT στην πλατφόρμα του Cargo Community System CARGO GATE, η οποία διευκολύνει την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων αεροπορικών φορτωτικών μεταξύ εταιρειών διαμεταφοράς και αεροπορικών εταιρειών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία με την OnLine Data», δήλωσε ο κ. Paolo Gentili, Διευθυντής Πωλήσεων & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Cargo Start. «Έχοντας μια μακροχρόνια, αξιόπιστη επιχειρηματική σχέση με τον κ. Ροδόπουλο, είμαι βέβαιος ότι ακολουθούμε το ίδιο όραμα και ότι η συνέργεια μεταξύ των συστημάτων και της τεχνογνωσίας μας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη συνδεσιμότητα και να επιταχύνει την υιοθέτηση του eAWB στην ελληνική και κυπριακή κοινότητα αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών».

Ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Cargo Start και η πολυετής προσωπική μου γνωριμία με την Paolo, προσφέρει στην ελληνική και κυπριακή αγορά μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής αεροπορικής φορτωτικής».

PreviousNext