Τροχοί & TIR

Συνεργασία Thermo King – BPW στα ηλεκτρικά ψυγεία

Ένα νέο, ηλεκτρικό, σύστημα ψύξης για τρέιλερ θα λανσαριστεί το προσεχές διάστημα, αποτελώντας τον καρπό της συνεργασίας της Thermo King με την BPW. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται από το φθινόπωρο τ
Τρίτη 19/01/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Από αριστερά: Thore Bakker και Δρ. Markus Kliffken από τη BPW, μαζί με τους Francesco Incalza και Bernd Lipp από την Thermo King.
Από αριστερά: Thore Bakker και Δρ. Markus Kliffken από τη BPW, μαζί με τους Francesco Incalza και Bernd Lipp από την Thermo King.

Ένα νέο, ηλεκτρικό, σύστημα ψύξης για τρέιλερ θα λανσαριστεί το προσεχές διάστημα, αποτελώντας τον καρπό της συνεργασίας της Thermo King με την BPW.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται από το φθινόπωρο του 2019, συνδυάζοντας την εμπειρία τους στην έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) για να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούνται με ενέργεια τα ρυμουλκούμενα ψυγεία. Στόχος της συνεργασίας αποτελεί η δημιουργία μιας βιώσιμης λύσης, με τους ψυκτικούς θαλάμους να είναι όχι μόνο φιλικοί προς το περιβάλλον, αλλά να επιφέρουν και σημαντικές εξοικονομήσεις κόστους στις μεταφορικές εταιρείες.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν πρόσφατα πως η συνεχής πρόοδος της συνεργασίας τους, θα καταστήσει σύντομα δυνατό το εμπορικό λανσάρισμα ενός καινοτόμου συστήματος ψύξης μηδενικών εκπομπών. Υποσχέθηκαν, μάλιστα, πως πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, θα μας δώσουν μια πρώτη γεύση της επερχόμενης ψυκτικής μονάδας για τρέιλερ.

«Είμαστε πρωτοπόροι στην ηλεκτροκίνηση, έχουμε τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων μηδενικών και χαμηλών εκπομπών της αγοράς. Δέσμευσή μας είναι η συνεχής πρόοδος της βιομηχανίας και η συνεργασία με την BPW αντικατοπτρίζει τέλεια αυτήν την προσέγγιση, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του 2030 και βοηθώντας μας να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 και την ηχορύπανση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Thermo King σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Francesco Incalza.

«Από κοινού με την Thermo King, η BPW αντιμετωπίζει τα επείγοντα προβλήματα των ψυγειομεταφορών, όπου οι ψυκτικές μονάδες εξακολουθούν σήμερα να τροφοδοτούνται από ξεχωριστό πετρελαιοκινητήρα. Συνδυάζοντας τις ικανότητές μας ως τεχνολογικοί ηγέτες στη μεταφορά εμπορευμάτων, μπορούμε να κάνουμε τα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας των τρέιλερ πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό θα έχει επίσης θετική επίδραση στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του μεταφορέα», προσέθεσε ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Trailer Solutions & Mobility Services της BPW, Thore Bakker.

PreviousNext