Τροχοί & TIR

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πατούλη για ανεπάρκεια

«Η κακοκαιρία απογύμνωσε την ανεπάρκεια της περιφερειακής διοίκησης Πατούλη. Τα κύρια αντιπλημμυρικά έργα, που συνοδεύουν τις οδικές παρεμβάσεις στον Φαληρικό Όρμο, εδώ και δύο χρόνια σέρνονται. Τα
Δευτέρα 18/10/2021 - 11:46
Κοινοποίηση στα Social Media

«Η κακοκαιρία απογύμνωσε την ανεπάρκεια της περιφερειακής διοίκησης Πατούλη. Τα κύρια αντιπλημμυρικά έργα, που συνοδεύουν τις οδικές παρεμβάσεις στον Φαληρικό Όρμο, εδώ και δύο χρόνια σέρνονται.

Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων σε κοινή δήλωση των Ν. Παππά, Θ. Φωτίου, Γ. Μουζάλα, Γ. Μπαλάφα, Ρ. Χρηστίδου και Θ. Θεοχαρόπουλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στα ημιτελή έργα του Φαληρικού Όρμου, καθώς και στο σημείο όπου «βούλιαξε» το λεωφορείο της ΟΣΥ.

Για το θέμα αυτό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν ότι «το μεγάλο αντιπλημμυρικό κανάλι, μέρος της β’ φάσης των εργασιών στην περιοχή, που θα μπορούσε να «αποσυμφορήσει» την κατάσταση, δεν λειτουργεί. Κι αυτό διότι δεν παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, όπως προβλεπόταν. Οι ευθύνες του αναδόχου και της περιφέρειας Αττικής είναι τεράστιες».

«Δύο χρόνια τώρα τα αντιπλημμυρικά έργα σέρνονται, τα φρεάτια και τα ρέματα παραμένουν ακαθάριστα. Η επιτελική ανικανότητα ανησυχεί. Και που να μπει και ο χειμώνας…», καταλήγει η κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

PreviousNext