Τροχοί & TIR

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας με εκπροσώπους Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Σερβίων

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, αρχικά με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας και σ
Τετάρτη 10/01/2024 - 10:10
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
φωτό: Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, αρχικά με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας και στη συνέχεια με τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων της περιοχής Σερβίων που δραστηριοποιούνται στο Ορυχείο της Μ.Ε.ΤΕ. ΑΕ στο Προσήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Μεταφορών κ. Νίκου Λυσσαρίδη, συζητήθηκαν τα ανοιχτά ζητήματα των Λαϊκών Αγορών ενώ για τον καλύτερο συντονισμό υπήρξε ταυτόχρονα και επικοινωνία με τον κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

φωτό: Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
φωτό: Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Ακολούθησε η σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων – παρουσία του Δημάρχου Σερβίων, Χρήστου Ελευθερίου και εκπροσώπου της εταιρείας – οι οποίοι τους τελευταίους μήνες παραμένουν ουσιαστικά χωρίς έργο, με δεδομένο ότι η προμήθεια λιγνίτη προς τη ΔΕΗ από το συγκεκριμένο ορυχείο βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών από τον κ. Αμανατίδη στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας με τη ΔΕΗ ΑΕ.

PreviousNext