Τροχοί & TIR

Τα φωτοβολταϊκά της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. για την ηλεκτροκίνηση

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έχει προχωρήσει σε μια μεγάλη επένδυση φωτοβολταϊκών συγκροτημάτων στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Ασπρόπυργο και Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στις οποίες θα είναι εφικ
Παρασκευή 05/02/2021 - 16:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έχει προχωρήσει σε μια μεγάλη επένδυση φωτοβολταϊκών συγκροτημάτων στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Ασπρόπυργο και Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στις οποίες θα είναι εφικτή η φόρτιση των πρωτοποριακών ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας με ηλεκτρικό ρεύμα προερχόμενο από τα φωτοβολταϊκά συγκροτήματα, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τόσο τον ιδιόκτητο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της όσο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των πελατών/ επισκεπτών της.

Μέσα από αυτή την επένδυση, η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στοχεύει στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών και των δραστηριοτήτων που προάγουν τις φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις. Στο πνεύμα αυτό, η εταιρεία εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης σε όλα τα παραπροϊόντα (λιπαντικά, μπαταριές κ.α.), ενώ από τις αρχές του 2020 έχει υιοθετήσει στις συναλλαγές με το κοινό τις χάρτινες σακούλες από ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι, εδώ και δεκαετίες, σε επίπεδο Ομίλου, δραστηριοποιείται στα φωτοβολταϊκά πάρκα, με εγκαταστάσεις που παράγουν ήδη 9.000.000 KWh σε ετήσια βάση.

PreviousNext