Τροχοί & TIR

Τα νέα Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. («ΟΑΣΑ»), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»), ανακοινώνει τον διορισμό από τις 20 Μαρτίου, νέου Διοικητικού
Δευτέρα 23/03/2020 - 12:27
Κοινοποίηση στα Social Media

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. («ΟΑΣΑ»), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»), ανακοινώνει τον διορισμό από τις 20 Μαρτίου, νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΣΤΑΣΥ»), ωε εξής:

- Χαράλαμπος Δαμάσκος, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Νικόλαος Χαιρέτας, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

- Νικόλαος Αθανασόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

- Μαρία Κολυβά, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

- Ελένη Βλαχογιάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμπληρωθεί από ένα μη εκτελεστικό μέλος που θα προταθεί προς εκλογή από τον Υπουργό Οικονομικών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ θα διαμορφώσει το πλαίσιο για την επίτευξη του στόχου του ΟΑΣΑ και των δυο θυγατρικών του, που είναι η αύξηση του ποσοστού των μετακινήσεων με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την καλύτερη δυνατή διαχείριση των διατιθέμενων πόρων. Στην κατεύθυνση αυτή, η ΣΤΑΣΥ θα πρέπει να προωθήσει τη συντονισμένη λειτουργία των συγκοινωνιών σε σταθερή τροχιά με το συνολικό συγκοινωνιακό σύστημα και να προχωρήσει στην επέκταση και αναβάθμιση του συγκοινωνιακού της έργου, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας για την Αθήνα.

Επίσης, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. («ΟΑΣΑ»), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»), ανακοινώνει τον διορισμό από τις 20 Μαρτίου, του Βασίλη Ξυπολυτά στη θέση του προέδρου Δ.Σ. της Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΟΣΥ») και του Δημήτρη Νταλταγιάννη ως μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. της Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΟΣΥ»).

PreviousNext